VEELGESTELDE VRAGEN

 

Vragen over uw verblijf bij Nutchel

Hoe kan ik een boeking maken?

Boekingen kunnen alleen worden gemaakt via ons online reserveringssysteem. Gelieve ermee rekening te houden dat wij omwille van organisatorische redenen geen telefonische boekingen kunnen accepteren. De beschikbaarheid op de boekingskalender van onze website is altijd up to date. 

Wij werken met vaste dagen voor aankomst en vertrek: Maandag, woensdag en vrijdag (met uitzondering van feestdagen of schoolvakanties) .  De groen gemarkeerde dagen in de boekingskalender zijn de mogelijke dagen voor check-in en check-out. 

Voor een midweek kunt u bijvoorbeeld boeken van maandag tot woensdag, van woensdag tot vrijdag, of voor de hele week. Een weekendverblijf zou altijd voor 3 nachten zij, van vrijdag tot maandag dus.

Houdt u er rekening mee dat de check-in/check-out dagen per forest village kunnen verschillen in verband met feestdagen of schoolvakanties.

Bij Nutchel willen we graag dat onze klanten het back-to-basics concept ervaren, en dat is alleen maar mogelijk met een verblijf voor een iets langere periode. Daarom is het niet mogelijk om de cabins voor slechts 1 nacht te boeken.

Onze twee domeinen Les Ardennes en L'Alsace liggen in de natuur, maar toch dicht bij de straat om de toegankelijkheid te garanderen. Bij Nutchel willen we een positieve impact hebben op de natuur, dus daarom dat wij enkele huisjes dichter bij elkaar geplaatst hebben, om zo het terrein en de omliggende natuur te beschermen. De Cosy Cabins staan verspreid over het 7 hectare grote domein en in elkaars nabijheid.

Onze klantendienst is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9 tot 17 uur via e-mail op info@nutchel.lu of per telefoon op +352 28 79 54 88.

Om meer te weten te komen over hoe wij de huidige Covid-19 pandemie aanpakken, verwijzen wij u naar onze Covid-19 pagina.

Ja, die zijn er! Ons forest camp beschikt over een groot terrein dicht bij de receptie en de Cosy Cabins. Auto's zijn niet toegestaan op het domein, maar maak je geen zorgen; de cabins zijn gemakkelijk te voet bereikbaar vanuit de Cosy Chalet. Als u hulp nodig heeft met uw bagage, ons team ter plaatse is meer dan blij om u te helpen, dus aarzel niet om hun te vragen!

Wij vragen een borg van €100 (of €150 als u met een huisdier reist), om elke vorm van schade of verlies door ongepast gebruik van de cabin of het domein te voorkomen. De waarborg kan ofwel cash betaald worden, en wordt u terugbezorgd na het uitchecken, ofwel gereserveerd worden op een geldige kredietkaart. Er wordt geen daadwerkelijk geld van afgehouden, alleen een reservering van het bedrag gemaakt. Indien er geen schade of diefstal in uw hut heeft plaatsgevonden, wordt de borg binnen 48 uur na het uitchecken teruggestort.

Inchecken is mogelijk tussen 15 en 20 uur. Mocht u vertraging hebben bij het inchecken, dan verzoeken wij u vriendelijk ons team ter plaatse te bellen om uw aankomsttijd door te geven. Indien u niet tussen de standaard check-in uren kunt aankomen, heeft u de mogelijkheid om een Late Check-in optie te boeken, tegen een vergoeding van €40. Deze service geeft u de mogelijkheid om tussen 20 en 22 uur aan te komen, en als onderdeel van deze service zullen wij uw cabin voor uw gezellig maken; we zullen de houtkachel aanzetten en een paar olielampjes aansteken, zodat u zich meteen kunt installeren! Zorg er wel voor dat u voor 22 uur incheckt, want na die tijd is inchecken niet meer mogelijk. 

Check-out is mogelijk tussen 9 en 10 uur. In geval van een laat vertrek, hebben wij het recht om €60 extra in rekening te brengen. Indien u liever de avond ervoor uitcheckt, bijvoorbeeld op zondagavond, is dit uiteraard mogelijk. Informeer onze medewerkers bij de check-in, zodat zij u kunnen meedelen hoe u de vroege check-out kunt regelen.

Op Les Ardennes zijn huisdieren toegestaan in onze Classic voor 4 of Classic voor 6 cabins. Op het domein L'Alsace zijn huisdieren toegestaan in de Sweet, Classic for 4 en Classic for 6 cabins.
Gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat wij u kunnen voorzien van de nodige benodigdheden zoals een hondenbed en een voerbak.

Het ontbijt is niet inbegrepen in de prijs van de cabin. U heeft echter de mogelijkheid om het ontbijt online of bij aankomst op het domein te bestellen.

Het ontbijt voor volwassenen bestaat uit graanbrood, een croissant, wat ham en kaas, een gekookt ei, boter, jam, chocoladepasta, yoghurt op aanvraag, vers fruit, melk, suiker, koffie, thee, appelsap en kost €12.

Het ontbijt voor kinderen bestaat uit een wafel, wat muesli, chocoladepasta, jam, vers fruit, wat melk, appelsap, chocoladeblokjes voor warme chocolademelk en kost €8.

The BBQ paket voor volwassenen bestaat uit 3 stuk vlees, wat brood, gepofte aardappelen en knoflookboter, een mix van sla's, één saus en kost €24.

Het BBQ-pakket voor kinderen bestaat uit 2 worstjes, wat brood, aardappelsalade, een sausje, een kleine verrassing en kost €12.

Het vegetarische BBQ-pakket bevat 2 vegetarische items, wat brood, gepofte aardappelen en knoflookboter, een mix van sla's, één saus en kost €23.

U kunt uw barbecuepakket online boeken of bij aankomst op het domein.

Every cabin contains one electricity plug to charge your necessary device(s). We kindly ask you not to put a multiple plug.

There is no classical heating in the cabins, but by regular use of the woodstove, the cabins easily get comfy and warm, even during colder nights.

Er is geen klassieke koelkast in de cabin, want we hebben gekozen voor een meer ecologische aanpak en gebruiken koelboxen met vrieselementen. De vrieselementen kunnen gratis worden opgehaald en teruggebracht op de daarvoor bestemde plaatsen op het domein.

Ja, er is warm water in de douche van de cabine. Als je warm water nodig hebt om de afwas te doen, kun je gemakkelijk de grote pan pakken en wat water opwarmen op de houtkachel. 

Nope, niente, nada! We hebben er bewust voor gekozen geen Wi-Fi in de cabins te installeren omdat dit geen deel uitmaakt van de Nutchel filosofie.

There will be a tourist tax to pay upon check-out on the domain. The amountof the tourist tax depend on the local legislation.

Het is niet toegestaan om je eigen tent mee te brengen en op het domein te plaatsen. We willen echt dat je de Nutchel vibe ervaart, en het verblijf in één van onze Cosy Cabins maakt daar natuurlijk het grootste deel van uit.

In onze Cosy Chalet, vindt u een kleine honesty shop met wat lokale voeding en drank opties te koop, evenals recycleerbare bekers, tassen, enz. Echter, voor grotere inkopen raden wij u aan één van de supermarkten in de omgeving te bezoeken, op slechts enkele minuten afstand van onze domeinen.

 

Nee, dat hoeft niet. Alle bedden in de cabin zullen opgemaakt zijn bij uw aankomst. 

All our Cabins with hot tub as well as the Canopy Cabins are equipped with towels. If you have booked one of the other cabins types, you can either book a soft towel package for €5 per person or simply bring your own. Our towel package consists of a small and a big soft towel per person.

Ja, er is genoeg brandhout voor u beschikbaar op het domein, geheel gratis.

U hoeft uw cabin niet schoon te maken. Wij vragen u echter wel om de handdoeken en lakens op de grond te laten liggen en de afwas te doen. In geval van verlies of schade hebben wij het recht u extra schoonmaakkosten in rekening te brengen, zie ook onze algemene voorwaarden.

In all of our Cosy Cabins, you'll find a Bilaetti coffee maker. Please note that there is no coffee powder in the cabins, so you have to bring it with you or buy it in our Honesty Shop (Please consider the closure of the Honest Shup due to the current Covid-19 situation)

Bij aankomst op het domein, krijgt u een volledige briefing van alle nodige nummers en contacten die u nodig zou kunnen hebben tijdens uw verblijf bij ons. Wij zorgen voor u! :-)

Discover our hideaways

Odoo • Picture

Our cabins are like tiny houses located in the middle of nature, where you can spend a short break together with your loved-one(s). They may look small from the outside, but inside you will find everything to live comfortably. Enjoy the experience of going back-to-basic, without really having to compromise on comfort. Discover more about our oh-so-cosy cabins!

Odoo • Picture

All cabins have large steel windows which give you the experience of living among the trees. They combine the charm of a wood stove, oil lamps and candles, with the ingenuity of a tiny house; all cabins have a fully equipped kitchen, comfortable beds, lots of cosy places to relax, a bathroom with a nice hot shower and a normal toilet.

Adventure time

Odoo • Picture
Odoo • Picture

Forest Camp Les Ardennes in Martelange is the perfect location to reconnect to nature and spend more time outdoors. With lots of hiking paths, mountain bike routes and beautiful lakes nearby where you can enjoy time on the water, there's plenty to do for adventure-seekers!