VEELGESTELDE VRAGEN

 

Vragen over uw verblijf bij Nutchel

Boekingen kunnen alleen worden gemaakt via ons online reserveringssysteem. Gelieve ermee rekening te houden dat wij omwille van organisatorische redenen geen telefonische boekingen kunnen accepteren. De beschikbaarheid op de boekingskalender van onze website is altijd up to date. 

Wij werken met vaste dagen voor aankomst en vertrek: Maandag, woensdag en vrijdag (met uitzondering van feestdagen of schoolvakanties). De groen gemarkeerde dagen in de boekingskalender zijn de mogelijke dagen voor check-in en check-out. 

Voor een midweek kunt u bijvoorbeeld boeken van maandag tot woensdag, van woensdag tot vrijdag, of voor de hele week. Een weekendverblijf zou altijd voor 3 nachten zijn, van vrijdag tot maandag.

Hou er rekening mee dat de check-in/check-out dagen per forest village kunnen verschillen in verband met feestdagen of schoolvakanties.

Bij Nutchel willen we graag dat onze klanten het back-to-basics concept ervaren, en dat is alleen maar mogelijk met een verblijf voor een iets langere periode. Daarom is het niet mogelijk om de cabins voor slechts 1 nacht te boeken.

Onze twee domeinen Les Ardennes en L'Alsace liggen midden in de natuur, maar bij de straat om de toegankelijkheid te garanderen. Bij Nutchel willen we een positieve impact hebben op de natuur en daarom waren we verplicht enkele huisjes dichter bij elkaar te plaatsen, om dus de omringende bomen te beschermen. De Cosy Cabins liggen verspreid over de domeins, maar toch dicht bij elkaar.

Onze klantendienst is bereikbaar tijdens de volgende openingsuren:

Maandag: 10 - 18 uur

Dinsdag: 8 - 11 uur

Woensdag: 8 - 11 uur

Donderdag: 8 - 11 uur

Vrijdag: 8 - 11 uur

Je kan ons bereiken via e-mail op info@nutchel.lu of per telefoon op +352 28 79 54 88.

Om meer te weten te komen over hoe wij de huidige Covid-19 pandemie aanpakken, verwijzen wij u naar onze Covid-19 pagina.

Ja, die zijn er! Ons forest village beschikt over een groot terrein dicht bij de receptie en de Cosy Cabins. Auto's zijn niet toegestaan op het domein, maar maak u geen zorgen; de cabins zijn gemakkelijk te voet bereikbaar vanuit de Cosy Chalet. Als u hulp nodig heeft met uw bagage, ons team ter plaatse is meer dan blij om u te helpen, dus aarzel niet om hulp te vragen!

Wij vragen een borg van €100 (of €150 als u met een huisdier reist), om elke vorm van schade of verlies door ongepast gebruik van de cabin of het domein te voorkomen. De waarborg kan ofwel cash betaald worden en wordt u terugbezorgd na het uitchecken, ofwel gereserveerd worden op een geldige kredietkaart. Er wordt geen daadwerkelijk geld vanaf afgehouden, alleen een reservering van het bedrag gemaakt. Indien er geen schade of diefstal in uw cabin heeft plaatsgevonden, wordt de borg binnen 48 uur na het uitchecken teruggestort.

Ardennen

Check-in: 15 - 20 uur

Check-out: tot 10 uur 's morgens

Elzas

Check-in: 16 - 19.30 uur

Check-out: tot 11 uur 's morgens

Huisdieren zijn toegestaan in onze Classic voor 4 of Classic voor 6 Cabins. Gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat wij u Cabin kunnen voorzien van een hondenbed en een voerbak.

Het ontbijt is niet inbegrepen in de prijs van de cabin. U heeft echter de mogelijkheid om het ontbijt online of bij aankomst op het domein te bestellen.

Raadpleeg de services pagina van het domein in de Elzas of de Ardennen om te zien wat er in de manden zit.

Raadpleeg de services pagina van het domein in de Elzas of de Ardennen om te zien wat er in de manden zit

In iedere cabin is één stopcontact aanwezig om uw benodigde apparaat(en) op te laden. Wij verzoeken u vriendelijk om geen meervoudige stekker te plaatsen.

Er is geen klassieke verwarming in de cabins, maar door regelmatig gebruik van de houtkachel, worden de cabins gemakkelijk en comfortabel en warm, zelfs tijdens koudere nachten.

Er is geen klassieke koelkast in de cabin, want we hebben gekozen voor een meer ecologische aanpak en gebruiken koelboxen met vrieselementen. De vrieselementen kunnen gratis worden opgehaald en teruggebracht op de daarvoor bestemde plaatsen op het domein.

Ja, er is warm water in de douche van de cabine. Als u warm water nodig hebt om de afwas te doen, kunt u gemakkelijk de grote theepot gebtruiken en wat water opwarmen op de houtkachel. 

Nope, niente, nada! We hebben er bewust voor gekozen geen Wi-Fi in de cabins te installeren omdat dit geen deel uitmaakt van de Nutchel filosofie.

Er zal een toeristenbelasting betaald moeten worden bij het uitchecken op het domein. De hoeveelheid toeristenbelasting is afhankelijk van de lokale wetgeving.

Het is niet toegestaan om uw eigen tent mee te brengen en op het domein te plaatsen. We willen echt dat u de Nutchel vibe ervaart en het verblijf in één van onze Cosy Cabins maakt daar natuurlijk het grootste deel van uit.

In onze Cosy Chalet, vindt u een kleine honesty shop met wat lokale voeding en drank opties te koop, evenals recycleerbare bekers, tassen, enz. Echter, voor grotere inkopen raden wij u aan één van de supermarkten in de omgeving te bezoeken, op slechts enkele minuten afstand van onze domeinen.

Kan ik op het domein fietsen reserveren?

Ja, dat kan! Fietsliefhebbers zijn meer dan welkom. We hebben verschillende mountainbikes, e-bikes en kinderzitjes te huur, afhankelijk van beschikbaarheid. Het is niet nodig om de fietsen vooraf aankomst te reserveren, maar als u zeker wilt zijn dat er fietsen beschikbaar zijn tijdens uw verblijf, raden wij u aan om vooraf contact op te nemen met onze klantendienst.

Voor meer informatie over onze fietsen in de Ardennen, klik hier.

De fietsverhuur is momenteel niet beschikbaar in de Elzas. 

Nee, dat hoeft niet. Alle bedden in de cabin zullen opgemaakt zijn bij uw aankomst. 

Al onze Cabins met hot tub en de Canopy Cabins zijn voorzien van handdoeken. Heeft u één van de andere cabins geboekt, dan kunt u een zacht handdoekpakket boeken voor €5 per persoon of gewoon uw eigen handdoek meenemen. Ons handdoekenpakket bestaat uit een kleine en een grote zachte handdoek per persoon.

Ja, er is genoeg brandhout voor u beschikbaar op het domein, geheel gratis.

Is er voldoende ruimte om een babybedje in de cabine te plaatsen?

Ja, er is voldoende ruimte om een babybedje naast het bed op parterre te plaatsen. 

Is de slaapruimte een aparte kamer?

Al onze Cosy Cabins zijn open ruimtes. Het slaapgedeelte is door een gordijn gescheiden van de woonkamer en de keuken. De badkamer is een aparte ruimte.

U hoeft uw cabin niet schoon te maken. Wij vragen u echter wel om de handdoeken en lakens op de grond te laten liggen en de afwas te doen. In geval van verlies of schade hebben wij het recht u extra schoonmaakkosten in rekening te brengen, zie ook onze algemene voorwaarden.

In al onze Cosy Cabins vindt u een Bilaetti koffiezetapparaat. Let op: er is geen koffiepoeder in de cabins, dus u dient uw eigen poeder mee te nemen ofwel kan je deze in onze Honesty Shop kopen.

Wie is mijn contactpersoon voor noodgevallen ter plaatse?

Bij aankomst op het domein, krijgt u een volledige briefing van alle nodige nummers en contacten die u nodig zou kunnen hebben tijdens uw verblijf bij ons. Wij zorgen voor u! :-)

Discover our hideaways

Odoo • Picture

Our cabins are like tiny houses located in the middle of nature, where you can spend a short break together with your loved-one(s). They may look small from the outside, but inside you will find everything to live comfortably. Enjoy the experience of going back-to-basic, without really having to compromise on comfort. Discover more about our oh-so-cosy cabins!

Odoo • Picture

All cabins have large steel windows which give you the experience of living among the trees. They combine the charm of a wood stove, oil lamps and candles, with the ingenuity of a tiny house; all cabins have a fully equipped kitchen, comfortable beds, lots of cosy places to relax, a bathroom with a nice hot shower and a normal toilet.

Adventure time

Odoo • Picture
Odoo • Picture

Forest Camp Les Ardennes in Martelange is the perfect location to reconnect to nature and spend more time outdoors. With lots of hiking paths, mountain bike routes and beautiful lakes nearby where you can enjoy time on the water, there's plenty to do for adventure-seekers!