VISSEN VANGEN
BIJ LES ARDENNES

LATEN WE WAT VIS VANGEN!

We hebben supercool nieuws voor u: vanaf nu kunt u vissen tijdens uw verblijf in Nutchel Les Ardennes!

Aangezien ons village op een steenworp afstand van de kronkelende rivier de Sûre ligt, is het toevallig de ideale visplek. Vanaf 15 juni tot 1 maart van elk jaar kunt u in onze Cosy Chalet professioneel vismateriaal huren en op pad gaan om vis te vangen. U bent vrij om de gevangen vissen te gebruiken voor uw avondmaal, of natuurlijk om ze terug te gooien in de rivier als u dat wilt ;-)

Odoo • Picture

Les Ardennes ligt vlak bij de rivier de Sûre. Een rustige en vredige plek om even uit te rusten, van de stilte te genieten en te vissen.

Odoo • Picture

Professionele uitrusting is op aanvraag beschikbaar in ons Cosy Chalet. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het onderhoud van de uitrusting.

Odoo • Picture

Ziet er ontspannend uit, toch? Dus wacht niet en laten we gaan vissen! Met vele vissoorten zoals forel, snoek, karper en snoekbaars is de Sûre een waar paradijs voor sportvissers.


WIST JE DAT?

Wij openen een tweede forest village in de Elzas in Frankrijk. Bij dit nieuw forest village in de Valley of the Bruche, kunt u twee totaal nieuwe cabintypes ontdekken. Bent u nieuwsgierig? Boek dan nu uw herfstvakantie en ontdek de Classic hot tub en het Nest!

Odoo • Picture

Classic hot tub

Dit cabintype is geschikt voor maximaal 6 gasten en biedt met zijn hot tub wat extra ontspanning en comfort. De hot tub bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.

Odoo • Picture

Nest

Midden tussen de bomen: De Nest ligt op een hoger niveau en biedt weidse uitzichten in de omgeving. Het hoogtepunt van de cabin is het nestterras, waar u kunt liggen en ontspannen, terwijl u luistert naar het getjilp van de vogels.

in News
GENIET VAN UW LOKAAL ONTBIJT
ONS CADEAU VOOR U