Vier Pasen met je gezin
Middenin de natuur

Een groen weekend voor het hele gezin

Na een lange winter is Pasen vaak de eerste gelegenheid om als gezin weer in contact te komen met de natuur. Gelukkig zijn de Cosy Cabins van Nutchel genesteld in een groen landschap en bieden ze plaats aan maximaal 6 personen. Dit hebben we voor jullie in petto voor Pasen!


DE ZOEKTOCHT NAAR PAASEIEREN OM DE LENTE TE VIEREN

Wist je dat de traditie van het zoeken naar paaseieren teruggaat tot in de oudheid? Het werd echter populair in Europa in de 16e eeuw. De verborgen eieren symboliseerden toen de wedergeboorte van de natuur in de lente.

Bij Nutchel organiseren we jaarlijks ook een paaseierenjacht voor onze kleine Nutchies om de terugkeer van de lente te vieren. Of de eieren nu echt zijn of chocolade, we verstoppen ze overal in onze forest villages in de Elzas en in de Ardennen... 

Op je plaats, klaar, zoeken maar!

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text


BELEEF DE NATUUR ALS GEZIN

Het lange paasweekend is ook een fijne tijd om buiten door te brengen met je kindere, weg van de beperkingen van school en de dagelijkse sleur. Met de komst van de lente wordt de natuur een fantastische speelplaats voor kleine en grote avonturiers. Bosjes ontdekken tijdens een lange boswandeling. Een hut bouwen met niets anders dan takken en touw. Vogels of eekhoorns observeren die van tak naar tak springen.

Laat jij de Robinson Crusoe in jezelf boven komen drijven?


CREËER JE EIGEN COCON IN EEN CABIN

Onze Cosy Cabins zijn de perfecte plek om te ontspannen na een dag vol buitenactiviteiten.

Tijdens je verblijf bij Nutchel voel je je meteen thuis, kan je samen lekker koken en gezelschapsspelletjes spelen met je oudste terwijl de kleintjes tekenen. En de verhalen die je rond de houtkachel vertelt, zullen dierbare herinneringen zijn voor je hele gezin.

Odoo • Image and Text
in News
Een vleugje welzijn
Inbegrepen in onze Canopy cabins