Vier je vriendschap
In een Cosy Cabin deze zomer

Een nieuwe manier om samen te komen met vrienden

Na een drukke zomer is het tijd om te ontspannen en te genieten van de laatste zomermomenten voor de start van het school- en kantoorjaar. En je vrienden zijn waarschijnlijk de beste personen om dat mee te doen! Lees hieronder waarom een verblijf bij Nutchel de ideale plek is om weer bij elkaar te komen!


Deel herinneringen

Heb je het gevoel dat je drukke leven je weghoudt van je vrienden? Wat als je weer eens een paar daagjes samen kunt doorbrenegn in een van onze forest villages?

Een paar dagen niets anders hoeven doen dan je te concentreren op je vrienden.

Leef een paar dagen samen in een cosy cabin midden in de natuur, en beleef een unieke ervaring door het herontdekken van een back-to-basics manier van leven. De herinneringen die je samen maakt zal je zeker blijvende herinneren zijn.

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text


Geniet van spontaniteit

Een weekendje weg met vrienden betekent ook veel plezier – en dat zonder al te veel vooruit te plannen!

Weg van de drukte van de standaard zomerbestemmingen en zonder je kinderen in beeld, heb je zeker meer ruimte voor spontaniteit.

Of het nu gaat om talloze suggesties van wandel- en fietsroutes, tot lekker eten en drinken, prachtige meren om in te zwemmen, of diverse buitenspelen…

Ontdek meer over de many vele leuke activiteiten
 fun things to do
 in of rond onze forest villages Nutchel Alsace en Nutchel Les Ardennes !


Hou je uitgaven onder controle

Is je budget een beetje krap na een lange zomer vol met leuke uitjes? Maak je geen zorgen!

We hebben verschillende soorten cabins beschikbaar, voor alle budgetgroottes, en onze prijzen blijven hetzelfde, of je nu met 2 of 6 personen verblijft. Dus hoe groter de vriendengroep, hoe beter!

En met een volledig uitgeruste keuken kun je ook samen koken, zodat je je portemonnee nog steeds onder controle hebt 😉  

Odoo • Image and Text

Kortom, geniet van de adembenemende natuur en onvergetelijke avonturen met je vrienden, zonder je zorgen te hoeven maken over wat er nog op je rekening staat!

in News
Ontsnap aan de hitte
Tijdens je verblijf bij Nutchel