Ontsnap aan de hitte
Tijdens je verblijf bij Nutchel

 Het verkoelende effect van de natuur

Met hittegolven die Europa vaker dan ooit voorkomen kunnen de hoge temperaturen echt vervelend zijn als je wilt genieten van je zomervakantie. Als je geen fan bent van een zonnesteek en airconditioning, dan zijn onze forest villages wellicht de perfecte zomerlocatie voor jou! Ontdek hieronder waarom.


Chillen in nature

Tijdens de zomermaanden kan de temperatuur in de stad ondraaglijk zijn. Onze twee forest villages liggen midden in prachtige natuur, waardoor we beter bestand zijn tegen de zomerhitte.

De omringende bomen en vegetatie zorgen namelijk voor schaduw, wat helpt om de lower temperatuur van de omgeving en je lichaam te verlagen.

Ver weg van de vervuilde stadslucht is het ook gemakkelijker om te ademen en heerlijk koel te blijven tijdens je verblijf bij Nutchel.

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text


Zomer in een cabin

INaast de herinvesteren van 15% van onze omzet in de kleinschalige herbebossing van onze 2 domeinen, hebben we ervoor gezorgd dat onze cabins zijn gebouwd met duurzame materialen,  wat helpt om de temperatuur binnenin te reguleren.

De cabins hebben ook grote ramen die natuurlijke ventilatie mogelijk maken, zodat uje kunt genieten van een koele briesje die uit het nabijgelegen bos komt.


Een natuurlijke omgeving die koelte brengt

Een andere beslissing die we tijdens onze bouwwerkzaamheden hebben genomen is om de betonnen funderingen uit onze 2 forest villages te verwijderen. In stedelijke gebieden is de grond vaak bedekt met beton dat warmte absorbeert en uitstraalt, waardoor de temperatuur nog sterker stijgt.

We hebben er bewust voor gekozen om het te vervangen door lokaal grind, gras en ander natuurlijk materiaal om de bodem te laten ademen en de natuur weer te laten groeien. Dit heeft nog een positief effect: deze materialen absorberen en warmte niet uit zoals beton dat doet, wat helpt om de temperatuur lager te houden.


Activteiten om koel te blijven

Er zijn tal van activiteiten waar je op en rond onze domeinen van kunt genieten terwijl je het hoofd koel houdt.

Wat dacht je ervan om een duik te nemen in het niet-verwarmde zwembad van Nutchel Alsace? Of in het meer van de Haute-Sûre bij Nutchel Les Ardennes? Je kunt ook een boswandeling maken, waar de bomen je heerlijk koel houde, vooral als je onderweg een waterval tegenkomt!

En 's avonds kan je genieten van de koelere lucht vanaf je terras onder het genot van een BBQ en een heerlijk glaasje roséwijn!

Odoo • Image and Text

Ben je klaar om aan de hitte te ontsnappen?

in News
Haal het meeste uit je zomer
Ontdek de mooie regio's van onze forest villages