NUTCHEL IN ELZAS
OPENING VAN ONS NIEUWE FOREST VILLAGE

OPENING VAN ONS NIEUWE FOREST VILLAGE L'ALSACE

Het afgelopen jaar hebben we gewerkt aan iets heel groots en we zijn zo verheugd dat we eindelijk het grote nieuws met u kunnen delen!  Vanaf 22 oktober openen wij ons nieuwe forest village L'Alsace, gelegen in het hart van het heuvellandschap tussen de Rijn en de Vogezen. Bekend om zijn erfgoed en gastronomie is de omgeving van ons domein vol met dingen om te ontdekken en activiteiten om van te genieten, zoals wijntochten of historische gebouwen.

DRIE REDENEN OM EEN VERBLIJF BIJ NUTCHEL L’ALSACE TE BOEKEN

Odoo • Picture

Ons forst village L'Alsace ligt in de  Bruche Valley, een gebied dat bekend staat om zijn prachtige wandelpaden, spannende fietstochten en betoverende natuur.  Door zijn verscheidenheid biedt het weidse landschap het hele jaar door dingen om te doen en zal het u zeker betoveren

Odoo • Picture

Straatsburg heeft de reputatie een van de mooiste steden van heel Frankrijk te zijn. Op slechts één uurtje rijden van ons forest village kunt u door de romantische en historische straatjes van de stad wandelen en u laten meevoeren door de charme van de streek.

Odoo • Picture

Door zijn verscheidenheid biedt het weidse landschap rond ons domein  het hele jaar door  dingen om te doen en zal het u zeker betoveren. Neem een duik in één van de vele prachtige meren tijdens de zomer of ga op uw skies naar beneden in de winter. Klinkt dit als een plan?

EEN VOORPROEFJE VAN ONZE NIEUWE CABIN TYPES

Odoo • Picture

Classic hot tub

Dit cabin type is geschikt voor maximaal 6 gasten en biedt met zijn hot tub extra ontspanning en comfort. De hot tub bevindt zich op de begane grond en is dus voor iedereen gemakkelijk toegankelijk.

Odoo • Picture

Nest

Midden tussen de bomen: De Nest cabin ligt op een hoger niveau en biedt weidse uitzichten in de omgeving. Het hoogtepunt van de cabin is het nestterras, waar u kunt liggen en ontspannen, terwijl u luistert naar het getjilp van de vogels.

in News
Een prachtige herfst
15% korting op een midweekverblijf