Moederdag
Schenk iets speciaals

Verwen je moeder, want ze verdient het!

 Nu dat Moederdag dichterbij komt, ben je misschien op zoek naar een origineel en speciaal cadeau voor jou moeder, een moederfiguur, een wanna-be moeder of een andere moeder? Perfect, want dan ben je hier juist! 

 Het is weer een uitdagend jaar geweest voor ons allemaal, maar vooraal voor alle moeders. Van thuisonderwijs, kinderopvang en home office tot het entertainment van de hele familie: moeders doen elke dag meer dan hun neus lang is. Dus nu, met Moederdag voor de deur, is het zeker tijd om iets terug te geven.

Een verblijf bij Nutchel zal jou moeder doen onthaasten van de dagelijkse drukte en haar opnieuw in contact brengen met haar geliefden en de eenvoudige, maar belangrijke dingen in het leven. Geef haar dat perfecte geschenk van mindfulness dat ze nu nodig heeft. Verwen haar met een verblijf in een Cosy Cabins in de Ardennen of de Elzas, of koop een cadeaubon zodat ze haar verblijf in de natuur kan plannen wanneer ze maar wenst.

Wens jij een verblijf te boeken

of wil je liever een cadeaubon aankopen?

Hoe koop ik een cadeaubon? Om een cadeaubon te kopen, kan je per mail contact opnemen met onze klantendienst. Geef de benodigde informatie door om de voucher aan te maken, zoals jou volledige naam, jou postadres, de naam van de begunstigde en het bedrag dat je wil schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 50 € en in stappen van + 50 €.

Zodra we het verzoek hebben ontvangen, komt onze klantenservice bij jou terug. Houd er rekening mee dat de afhandeling van uw aanvraag 4 tot 5 werkdagen kan duren.

Hoe kan de cadeaubon worden ingewisseld?

De Nutchel-cadeaubonnen zijn geldig voor onze forest villages Les Ardennes en L'Alsace en voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen online worden ingewisseld en niet voor meerdere boekingen gesplitst worden. Het inwisselen in cash is uitgesloten.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Hoe ziet de Nutchel cadeaubon eruit?

De voucher is beschikbaar als digitale versie en wordt u per mail als PDF-bestand doorgestuurd.

Happy Mum's bij Nutchel  

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
in News
RACLETTE
heerlijk genieten