Leven in de natuur
En ervan profiteren

Onze top 5 buitenactiviteiten

Ben je klaar om de drukte van het stadsleven te ontvluchten en je onder te dompelen in het buitenleven? Pak je tas en beleef een lente-avontuur in een van onze forest villages: we hebben genoeg buitenactiviteiten om aan te bevelen, maar dit zijn zeker onze top 5!


Adem in tijdens een lange wandeling

Stel je voor dat je door de weelderige groene bossen van de bergen in de Elzas loopt, met de geur van dennennaalden en het geluid van ritselende bladeren onder je voeten. Misschien kom je een kleine waterval tegen of ontdek je een open plek met een prachtig uitzicht op de vallei van de Bruche.

Je kan eindelijk diep ademhalen, weg van de stress van vervuilde steden. Je bent aanwezig en maakt je eindelijk los van je dagelijkse leven.

Odoo • Image and Text


Ontspannen en tot rust komen rond het water

Heb je rust en ontspanning nodig? De rivier de Sûre stroomt direct langs forest village Les Ardennes en het is een zeer rustige plek, perfect om uw gedachten leeg te maken. Je kunt gewoon op het dichtstbijzijnde bankje gaan zitten en eindelijk dat ene boek uitlezen. Of als je een visliefhebber bent, kan je bij deCosy Chalet wat visgerei lenen en proberen een vis te vangen!

Odoo • Image and Text


Bewonder prachtige landschappen vanaf je fiets

Voor wie wat meer avontuur zoekt, stapt op de fiets en bewondert de prachtige landschappen van de streek. Bij Nutchel Les Ardennes hebben we kwalitatieve mountainbikes en e-bikes voor volwassenen en kinderen te huur.

We hebben speciaal voor jou fietstochten langs glooiende heuvels en serene meren samengesteld en getest. De schoonheid van de natuu  zal je ademloos laten!


Maak blijvende herinneringen terwijl je buiten eet

Foodies maken graag blijvende herinneringen tijdens het eten in de buitenlucht. Of je nu wilt genieten van ons heerlijke BBQ-pakket met vrienden of van een romantisch diner onder de sterren, al fresco dineren op het terras van je cosy cabin is een must-do activiteit tijdens je verblijf bij Nutchel.


Ontdek de plaatselijke cultuur op een zonnige dag

De zon schijnt en je hebt zin om nieuwe dingen te ontdekken? De lente en de zomer zijn een geweldige tijd om unieke tradities en de plaatselijke geschiedenis vanuit een nieuwe invalshoek te bekijken.

Je hoeft geen museum binnen te gaan, maar kunt gewoon een wandeling maken door de pittoreske nabijgelegen dorpjes van de Elzas. Weg van de toeristische drukte kan je ook lokale markten en typische kleine festivals in de Ardennen bezoeken. Klinkt leuk, nietwaar?

Odoo • Image and Text
in News
Ontdek prachtige natuur
Vanaf je fiets