Je wilde kant laten zien
Samen met je kinderen

Een wilde familiezomer

Met de zomer in aantocht plan je ongetwijfeld de jaarlijkse vakantie voor het hele gezin: wat als je voor één keer de planning tot een minimum beperkt om je wilde kant te laten spreken? Dit is wat wij je aanbieden bij Nutchel!


Wandelen in het bos

Slechts een paar minuten van je cosy cabin is het startpunt voor mooie wandelingen door het bos. Je hoeft de route niet vooraf te plannen, kaarten zijn beschikbaar in de Cosy Chalet.

Zijn jullie echte avonturiers? Laat de kaarten links liggen en vertrouw op je instinct en de markering onderweg. Je zult altijd je weg terugvinden!

Odoo • Image and Text


Vissen bij nacht

Als vissen overdag een beetje saai lijkt voor kinderen, geeft het 's nachts een hele nieuwe aantrekkingskracht.

In forest village Les Ardennes is  vismateriaal beschikbaar zodat je een vis kunt proberen t vangen in de Sûre die langs het domein loopt. De plek is goed bekend bij de plaatselijke visliefhebbers en je kinderen zouden dus niet al te veel moeite moeten hebben om hun eerste visvangsten binnen te halen!

Odoo • Image and Text


Maak een boomhut

Bij Nutchel zijn we echte huttenliefhebbers! Om onze passie met de kleine Nutchies te delen, leveren we materiaal en instructies waarmee ze een mooie hut in het bos kunnen bouwen.

En zodra de hut af is stellen we voor dat ze een picknick organiseren in hun hut, ze zullen super trots zijn om je te verwelkomen in hun hol


Verstoppertje spelen in het bos

Het bos is een ideale schuilplaats! Nadat je de grenzen van het speelterrein hebt bepaald, ren en verstop je je achter een boom terwijl je kind tot 100 telt (of minder natuurlijk als het kind jonger is). Het is een geweldige manier om met je familie van de buitenlucht te genieten: hoe meer deelnemers, hoe leuker!


S’mores roosteren boven het kampvuur

Wat is het eerste waar je aan denkt als je het over kampvuur hebt? Voor ons is dat zeker geroosterde marshmallows!

Elk van onze forest villages heeft een kampvuur: verzamel je na zonsondergang rond het vuur voor wat verhalen en het maken van s’mores.

Het recept is eenvoudig: leg je geroosterde marshmallow op een chocolade vierkantje en tussen 2 koekjes: de kleintjes zullen het zo lekker vinden, dat ze hun vingers erbij aflikken!

Odoo • Image and Text
in News
Een dag uit het leven van je hond
Tijdens je verblijf in Nutchel