IETS SPECIAALS VOOR DE ZOMER
Geef een cadeaubon

Schenk deze zomer een verblijf vol avonturen met onze Nutchel cadeaubon!

Veel plannen in het vooruitzicht deze zomer? Als je een cadeau nodig hebt voor een aankomend evenement, dan hebben wij het voor je!

Het huwelijk-seizoen nadert snel en het vinden van het perfecte huwelijkscadeau voor het gelukkige paar natuurlijk erg belangrijk. Geef dus iets waar ze samen van kunnen genieten: met een Nutchel cadeaubon geef je het pasgetrouwde koppel de kans om zich een paar dagen af te zonderen in een van onze forest villages in het hart van de natuur.

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor iemand die erg houdt van tijd doorbrengen in de natuur? Een Nutchel cadeaubon opent de deuren naar onvergetelijke herinneringen. En als je zelf binnenkort jarig bent, wees dan niet verlegen. Stuur deze link door naar je vrienden en familie om een hint te geven wat je eigenlijk wil: een ticket voor een avontuur in de natuur!

Van avontuurlijke boswandelingen tot een gezellige avond bij het vuur, is er een origineler cadeau dan een overnachting in het bos?


Hoe koop ik een cadeaubon?

Om een cadeaubon te kopen, kunt u per mail contact opnemen met onze klantendienst.Geef de benodigde informatie door om de voucher aan te maken, zoals uw volledige naam, uw postadres, de naam van de begunstigde en het bedrag dat u wilt schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 100 € en in stappen van + 50 €.

Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, komt onze klantenservice bij u terug. Houd er rekening mee dat de afhandeling van uw aanvraag 4 tot 5 werkdagen kan duren.

Hoe kan de cadeaubon worden ingewisseld?

De Nutchel-cadeaubonnen zijn geldig voor onze forest villages Les Ardennes en L'Alsace en voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen online worden ingewisseld en niet voor meerdere boekingen gesplitst worden. Het inwisselen in cash is uitgesloten. 

De voucher is beschikbaar als digitale versie en wordt u per mail als PDF-bestand doorgestuurd.

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture


Onze Nutchel cadeaubon is het perfecte originele cadeau en wellicht precies wat je zoekt!

in News
BRUNCH
Geniet van je zondag