Haal het meeste uit je zomer
Ontdek de mooie regio's van onze forest villages

Onze aanbevelingen

Nog maar een maand en dan is het zomer! Heb jij je zomervakantie al gepland? Als je van avontuur houdt zal een verblijf bij Nutchel zeker genieten zijn. Of je nu met familie, vrienden of je geliefde verblijft, wij hebben onze aanbevelingen voor activiteiten rondom onze twee forest villages in de Belgische Ardennen en de Elzas op een rijtje gezet.

Les Ardennes

Ga kajakken

Gelegen in het kleine stadje Chiny in de provincie Luxemburg, vindt je kajaks en kano's voor verhuur op de rivier de Semois. Ga kajakken op de Semois met vrienden of familie - de perfecte manier om de prachtige landschappen van de vallei en de Belgische Ardennen in je op te nemen - en vergeet niet om aan de overkant van het water te stoppen voor een heerlijke picknick midden in de natuur!

Ontmoeting met dieren

De Ardennen zijn een waar paradijs voor alle dierenliefhebbers! Niet ver van ons domein kan je een wandeling maken met een van de ezels van de Asinerie de l'Ô, een bezoek brengen aan de Ferme des Bisons en zijn majestueuze dieren, of kennismaken met de herten en hinden van het Parc Animalier de Saint -Hubertus.

Maak een fietstocht

Gelegen in een prachtige weelderige en groene omgeving in het hart van het natuurpark Forêt d'Anlier, is ons forest village het startpunt van vele fietsroutes. Huur een fiets bij onze receptie en maak een fietstocht door de boss en weilanden dankzij onze zelfgemaakte fietsroutefolders.

Ontdek  meer activiteiten rondom Les Ardennes!

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture


ALSACE

Het uitzicht bewonderen

Aan panorama's geen gebrek in de Elzas! Vanuit forest village Alsace brengt de Chatte Pendue-wandeling je naar een prachtig uitkijkpunt met uitzicht over de hele vallei. En als je meer wilt weten over de geschiedenis van de Elzas, raden we je ook aan om naar de berg Donon te gaan, een uitzonderlijk uitzichtpunt en archeologische vindplaats, of naar de Mont Saint-Odile, een bekend bedevaartsoord met uitzicht op de hele vlakte van de Elzas.

Proef de beste wijnen uit de Elzas

De Wijnroute is een waar symbool van het Elzasser terroir. Het kan te voet of op de fiets worden bezocht en bezoekers kunnen zich zelfs in het hart van de wijngaard wagen. Ontdek de wijngaarden samen met de wijnbouwers, en vertrek niet zonder een proeverij van hun beste wijnen!

Koel af bij een waterval

Of je nu de voorkeur geeft aan de Molières- of de Nideck-waterval, het geluid van kabbelend water is de ideale soundtrack om te ontspannen en weer in contact te komen met de natuur. Maak van de gelegenheid gebruik om een verfrissende pauze te nemen voordat je in de late namiddag weer door het bos vertrekt voor een laatste wandeling.

Ontdek meer activiteiten rondom Nutchel Alsace!

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture

Welke activiteiten je ook kiest, vergeet niet dat vakantie in de eerste plaats bedoeld is om uit te ontspannen. Wat is er fijner om bijvoorbeeld na een dag vol avontuur heerlijk te kunnen barbecueën op het terras van je cosy cabin?

in News
Je wilde kant laten zien
Samen met je kinderen