GENIET VAN UW LOKAAL ONTBIJT
ONS CADEAU VOOR U

PROEF ELZAS TIJDENS UW VERBLIJF BIJ NUTCHEL 

De geur van verse koffie in de ochtend, een goede klassieke Pretzel, vers brood en vleeswaren om de dag mee te beginnen... yummm, klinkt verleidelijk toch? Als je een echte ontbijt liefhebber bent, dan hebben wij iets super lekkers voor jou! :-)

Ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe forest village in de Elzas in Frankrijk, voegen wij de ontbijtmand voor de eerste dag na aankomst gratis bij uw boeking toe.*

Mis uw kans niet om uw dag goed te beginnen wanneer u bij Nutchel verblijft en proef de lokale specialiteiten uit onze ontbijtmanden. Op het menu vindt u vers brood van een lokale bakker, een heerlijke Pretzel (Elzasser klassieker en yummi, niet waar?), verse eieren van de kip daarnaast, vers & lokaal appelsap en melk van de boerderij in de buurt, enkele vleeswaren, kaas en nog veel meer. We bereiden een heerlijk ontbijtpakket voor volwassenen en een verleidelijk ontbijtpakket voor kinderen voor. Maar verklappen wij nu nog niet te veel. Laat u gewoon verrassen en geniet ervan :-) 

Om van uw gratis ontbijt te kunnen genieten, klik hier en boek uw verblijf op ons forest village. 

Bestsellers van ons Elzasser ontbijtpakket

Odoo • Picture

Krakeling

Odoo • Picture

Appelsap uit de streek

Odoo • Picture

Vers gebakken brood

*De eerste 100 boekingen voor ons forest village L'Alsace worden geaccepteerd voor deze aanbieding. Gratis ontbijt voor alle leden van het reisgezelschap op de eerste dag na aankomst is door deze aanbieding automatisch inbegrepen in uw boeking.

in News
NUTCHEL IN ELZAS
OPENING VAN ONS NIEUWE FOREST VILLAGE