Geef iets speciaals
Aan je lievlingspersoon

Geef een speciaal moment met onze Nutchel cadeaubon


Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om te genieten van elk moment dat we hebben en kunnen doorbrengen met onze dierbaren. Een verblijf bij Nutchel brengt wat zachtheid terug in je dagelijkse leven en doet je nadenken over de meest simpele maar meest belangrijke dingen in het leven.

Valentijnsdag staat voor de deur, maar ben je nog op zoek naar een cadeau voor "die ene"? Wij hebben het perfecte idee voor jou!

Onze Nutchel-cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau voor mindfulness en misschien wel precies wat je zoekt.

Bied wat tijd om weer in contact te komen met de natuur en de mensen om wie je geeft, als herinnering aan wat het belangrijkst is.

Hoe koop ik een cadeaubon?

Om een cadeaubon te kopen, kan je per e-mail contact opnemen met onze klantendienst.Geef de benodigde informatie door om de voucher aan te maken, zoals je volledige naam, je postadres, de naam van de begunstigde en het bedrag dat je wilt schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 50 € en in stappen van + 50 €.

Zodra we je aanvraag hebben ontvangen, zal onze klantenservice bij je terugkomen. Houd er rekening mee dat de afhandeling van je aanvraag soms 4 tot 5 werkdagen kan duren.

Hoe kan de cadeaubon worden ingewisseld?

De Nutchel-cadeaubonnen zijn geldig voor onze forest villages Les Ardennes en Alsace en voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen online worden ingewisseld en niet voor meerdere boekingen gesplitst worden. Het inwisselen in cash is uitgesloten.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

Hoe ziet de Nutchel cadeaubon eruit?

De voucher is beschikbaar als digitale versie en wordt u per mail als PDF-bestand doorgestuurd. 

Hieronder vind je inspiratie om uw cadeaubon op een creatieve manier te laten verschijnen!

… we love dogs?

Well, we do. Just love ‘em. So please bring your tail-wagger friend along! Please do keep them on a leash though ;) There are a few conditions, click here to find out more.

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
in News
VISSEN VANGEN
BIJ LES ARDENNES