Een hot tub voor twee
Op zwoele zomeravonden

Een romantisch verblijf in de zomer

Dit is het perfecte seizoen om je batterijen op te laden samen met je geliefde midden in de natuur. En wat is er beter om dit te doen vanuit de hot tub van je cabin in een van onze forest villages in de Elzas of de Ardennen!


Genieten van zwoele zomeravonden vanuit je hot tub

Stel je eens voor, jezelf onderdompelen in het warme en rustgevende water in een privé hot tub , omgeven door de natuurlijke schoonheid van de Ardennen of de Elzas. De frisse avondlucht streelt je gezicht terwijl je ontspant in het warme en ontspannende water, samen met je partner. Vogels zingen zachtjes wat een vredige en serene sfeer creëert.

Wat is een betere manier om te ontspannen na een lange dag deze zomer?

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text


een romantisch uitje om nieuwe energie op te doen

Of je nu kiest voor een Classic met hot tub (bij Nutchel Alsace) of de Tree Trunk met hot tub (bij Nutchel Les Ardennes), je zult op een dieper niveau weer in contact komen met je geliefde. 

Naast het welzijn dat de hot tub biedt, hebben onze cabins alle voorzieningen voor een geslaagde romantische vakantie. Na rustige nachten in onze knusse bedden, geniet je van het ontbijt met een adembenemende uitzicht door de grote ramen van je cabin. De rest van de dag is van jou, je zult je ongetwijfeld laten leiden door je verlangens naar de natuur en  quality time samen

Dit is het plan dat je wordt aangeboden tijdens je romantische uitje bij Nutchel: er even tussenuit en opnieuw verbinding maken midden in de natuur! Klinkt dat verleidelijk?

in News
Vier je vriendschap
In een Cosy Cabin deze zomer