Een hot tub voor twee
En een vroege lentekorting

De langverwachte terugkeer van de lente

Het heeft lang op zich laten wachten, maar de lente is eindelijk hier! Je hebt misschien gemerkt dat de dagen langer worden en de natuur langzaam weer tot leven komt: dit is het perfecte seizoen om nieuwe energie op te doen met je geliefde in de buitenlucht. En het is nog beter als je dat doet vanuit de hot tub van je cabin in een van onze forest villages in de Elzas of de Ardennen!


vier de terugkeer van de lente vanuit je hot tub

Stel je zich eens voor, jezelf onderdompelen in het warme en rustgevende water in een privé hot tub, omgeven door  natuurlijke schoonheid van de Ardennen of de Elzas. De frisse lentelucht streelt je gezicht terwijl je ontspant in het warme en ontspannende water, samen met je partner. Vogels zingen zachtjes in de bomen wat een vredige en serene sfeer creëert.

Wat is een betere manier om de komst van de lente te vieren? 

Odoo • Image and Text

En omdat we dit moment met je willen delen, bieden wij €100 korting op je verblijf in een Classic Hot Tub of Tree Trunk Hot Tub cabin met hot tub met check-out vóór 31 maart, door de kortingscode EARLYSPRING te gebruiken. *

Odoo • Image and Text


een romantisch uitje om nieuwe energie op te doen

Of je nu kiest voor een Classic met hot tub (bij Nutchel Alsace) of de Tree Trunk met hot tub (bij Nutchel Les Ardennes), je zult op een dieper niveau weer in contact komen met je geliefde. 

Naast het welzijn dat de hot tub biedt, hebben onze cabins alle voorzieningen voor een geslaagde romantische vakantie. Na rustige nachten in onze knusse bedden, geniet je van het ontbijt met een adembenemende uitzicht door de grote ramen van je cabin. De rest van de dag is van jou, je zult je ongetwijfeld laten leiden door je verlangens naar de natuur en  quality time samen

Dit is het plan dat je wordt aangeboden tijdens je romantische uitje bij Nutchel: er even tussenuit en opnieuw verbinding maken midden in de natuur! Klinkt dat verleidelijk?


*De code EARLYSPRING is geldig voor boekingen van een Classic Hot Tub of Tree Trunk Hot Tub gemaakt na 17 februari voor onze twee forest villages met een vertrekdatum vóór 31 maart 2023. De korting is alleen van toepassing op de prijs van de cabin. De code moet worden gebruikt tijdens het online boekingsproces en kan niet met terugwerkende kracht worden toegepast. Niet cumuleerbaar met andere kortingen, acties of waardebonnen. De korting wordt weer teruggevorderd als je je verblijf annuleert en verplaatst naar een andere periode. De uitwisseling in contanten is uitgesloten.

in News
Een vleugje welzijn
Inbegrepen in onze Canopy cabins