Een dag uit het leven van je hond
Tijdens je verblijf in Nutchel

Je hondvriendelijke vakantie wacht op je


Bij Nutchel willen we je de mogelijkheid bieden om op een dieper niveau een band op te bouwen met je dierbaren. En we weten dat je net zoveel van je hond houdt als van elk ander familielid.

Dat is de reden waarom honden welkom zijn in onze Classic cabins en dat we je voorzien van een aantal hondenbenodigdheden zodat jullie beiden kunnen genieten van jullie tijd hier. Hier is een dag uit het leven van een gelukkige hond bij Nutchel ūüź∂¬†

Odoo ‚ÄĘ Picture
Odoo ‚ÄĘ Picture
Odoo ‚ÄĘ Picture
Ochtendwandelingen midden in het bos

Na een gezellige nacht in je cabin is het tijd voor ee ochtendwandeling! Onze forest villages in de Ardennen of de Elzas zijn omgeven door groene bossen voor je viervoeter te verkennen. We hebben zelfs een paar routes speciaal voor honden ontworpen, een absolute must-do voor alle hondenliefhebbers!

Een dutje in de zon

Na je power walk, komt hier de lunch! Terwijl jij geniet van een heerlijke barbecue op het zonnige terras van je cosy cabin, is het tijd voor een dutje voor je hond. Een hondenkussen is inbegrepen in het hondenpakket is inbegrepen zodat je viervoeter heerlijk in slaap kan vallen, gesust door het gezang van de vogels.

Ontdekkingen en spelletjes

Net als voor mensen is de natuur ook voor honden een heerlijke speelplaats! Daar is een stok om te apporteren, hier een mooie kleurrijke bloem die indruk maakt op je vriend met zijn kwispelende staart... tenzij jullie beiden liever een duik nemen in een van de vele meren en kronkelende rivieren in de omgeving?

Knuffelen bij het vuur

De zon gaat onder en de dag is weer voorbij... Terwijl je een laatste kopje thee van de dag drinkt voor de houtkachel, kruipt je hond tegen je aan voor een laatste knuffel. Een van de vele Nutchel momenten die je zich de rest van je leven zult herinneren!

Zou dit het programma van uw volgende vakantie kunnen zijn?

in News
Leven in de natuur
En ervan profiteren