De lente is terug
Een paar redenen om het te vieren

Onze top 5 redenen om de lente te vieren

De winter ligt eindelijk achter ons! Het wisselen van seizoenen brengt ons kleine en grote vreugden die je kunt delen met je dierbaren bij Nutchel. 😊


Het licht is terug in ons leven

Tegen het einde van maart hebben we 2 uur meer daglicht dan aan het begin van de maand. En je kunt het ritme niet stoppen: de dagen worden elke dag langer! Vul je vitamine D en je goede humeur terwijl de zon door de wolken piekt.

Wil je er van profiteren? Trek je wandelschoenen aan en ga wandelen in de bossen van de Elzas of de Ardennen!

Odoo • Image and Text


 Voel de lucht steeds warmer worden

Tijdens de wandeling stop je even om het landschap te bewonderen. Heel even streelt de zon je gezicht. De hitte bezorgt je rillingen van genot die door je rug lopen, als teken dat je lichaam wakker wordt naarmate de temperaturen stijden. Zeg vaarwel tegen dikke jassen, het seizoen voor lichte jassen is begonnen!

Odoo • Image and Text


Luisteren naar de geluiden van de ontwakende natuur

Chirp chirp - "Wat is dit voor nieuwe wekker?" denk je als je wakker wordt in de rust van je Cosy Cabin. De geluiden van vogels zijn het eerste teken van de wedergeboorte van de natuur in de lente.

En het klinkt echt als een lied van hoop op betere dagen.


adem de frisse lentelucht in

Terwijl de winter en de vorst ons van de geuren van de natuur hadden beroofd, worden in de lente alle zintuigen gewekt. De geur van de natte grond vult je longen. De discrete geur van bloemen zweeft in de lucht. Je haalt diep adem, je bent aanwezig en volledig ondergedompeld in het moment terwijl je gedachten wegvliegen.


De belofte van buiten dineren 

Met de terugkeer van zonnige dagen is het een perfect moment om met mensen die je lief hebt mooie momenten te delen. Een lekkere buitenbarbecue met vrienden. Een tapasplank om te delen met je geliefde op het terras. Een picknick om van te genieten tijdens een gezinswandeling.

Bij Nutchel is dit allemaal mogelijk en zelfs aangemoedigd!

Odoo • Image and Text
in News
Vier Pasen met je gezin
Middenin de natuur