PRAKTISCHE INFORMATIE

ELZAS

hoe te bereiken ?

Go back-to-basic

Odoo • Picture

met de auto

Nutchel forest village L'Alsace is gelegen in Plaine (Frankrijk) waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto vanuit België, Duitsland, Luxemburg of zelfs Frankrijk. Het exacte adres is: Route de Salm 724, 67420 Plaine, Frankrijk

OPENBAAR VERVOER

Het dorp Plaine ligt het dichtst bij ons landgoed en wordt bediend door verschillende treinen in Frankrijk. Het dichtstbijzijnde treinstation voor Plaine is Saint-Blaise-la-Roche (3,3 km van ons landgoed) :

  • Paris Gare de l’East ICE n°9563 to Strasbourg – Strasbourg TER n°831830 to Saint-Blaise-la-Roche 

  • Nancy TER n°834121 to Saint-Dié-Des-Vosges – Saint-Dié-Des-Vosges TER N°831825 to Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER n°831816 vers Saint-Dié-Des-Vosges to Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER N°831820 vers Saales to Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER n°831830 to Saint-Blaise-la-Roche 

PRAKTISCHE INFORMATIE

aankomst

Inchecken is mogelijk tussen 15.00 en 20.00 uur, en tussen deze uren zal ons vriendelijke team u verwelkomen op het domein! We begrijpen dat er een kans bestaat dat u vast komt te zitten in een file, dus in het geval dat u vertraging oploopt, gelieve ons even te bellen om uw aankomsttijd door te geven.

Als u niet kunt arriveren tussen de standaard check-in uren, heeft u de mogelijkheid om een Late Check-in optie te boeken tegen een vergoeding van €40. Deze service geeft u de mogelijkheid om later op de avond aan te komen, tussen 20.00 en 22.00 uur, en als onderdeel van deze service zullen wij uw hut voor uw aankomst gezellig maken; we zullen de houtkachel aanzetten en een paar olielampen aansteken, zodat u zich meteen kunt installeren! Zorg er wel voor dat u voor 22.00 uur incheckt, want na die tijd is inchecken niet meer mogelijk. Om de Late Check-in optie te boeken, voegt u dit eenvoudig toe aan uw reservering bij het boeken.

PARKING & CABIN toegang

Parkeerplaatsen zijn voorzien in de buurt van het Cosy Chalet. Wij verzoeken u vriendelijk uw auto daar te laten staan en niet verder het terrein op te rijden - in het belang van de natuurlijke omgeving niet te veel te verstoren. 

CHECK-OUT

Uitchecken is mogelijk tussen 09.00 en 10.00 uur 's morgens.
Het is ook mogelijk om een dag eerder uit te checken (bijvoorbeeld op zondag als u een weekend verblijft), maar de prijs van uw reservering wordt hierdoor niet beïnvloed. U behoudt de toegang tot uw cabin zodat u zelf kan beslissen wanneer u terug naar huis gaat, en wanneer u vertrekt, laat u de sleutel gewoon achter in de brievenbus bij de receptie. Als er nog een openstaand saldo te betalen is voor vertrek, kunt u dat doen tijdens de openingsuren van de receptie.

HET SCHOONMAKEN VAN UW CABIN

Wij verzoeken u vriendelijk om uw hut in dezelfde staat achter te laten als u hem heeft aangetroffen. Gedetailleerde richtlijnen kunt u vinden in de welkomstgids van uw cabin. Indien u uw cabin in een ongepaste staat achterlaat, hebben wij het recht u extra schoonmaakkosten aan te rekenen.

WI-FI (UHM… WAT?)

Natuurlijk hebben we geen wifi in de cabins, dat zou een beetje het doel voorbij schieten ;)

HUISDIEREN

Huisdieren zijn alleen toegestaan in onze Classic voor 4 en Classic voor 6 cabins. We vragen een toeslag, te betalen op het moment van de boeking. Houdt uw huisdieren tijdens uw verblijf goed in het oog, want er leven ook veel andere dieren op het domein. Als uw huisdier overlast veroorzaakt, hebben wij het recht u te vragen het naar een plaatselijke kennel te brengen.

ASSISTENTIE TER PLAATSE

Er zal altijd iemand beschikbaar zijn om u te helpen in geval van nood tijdens uw verblijf. Het telefoonnummer zal u bij aankomst worden meegedeeld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken ☺

contecteer ons   

Als u vragen heeft, stuur ons dan een e-mail op info@nutchel.lu

Go back-to-basic

Odoo • Picture

BEREID JE VOOR OP JE VERBLIJF!

Er zijn een paar dingen die je mee moet nemen als je Nutchel forest camp l'Alsace bezoekt, klik hier voor onze tips!