Word een Nutchel partner!

Conviviality

De mogelijkheid om te diversifiëren in toerisme

De afgelopen jaren heeft zich een nieuwe trend in het toerisme ontwikkeld, waarbij mensen meer tot rust willen komen, zich willen onderdompelen in de natuur en even willen ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven. Ze willen quality time doorbrengen samen met hun vrienden en familie en samen nieuwe avonturen beleven. Terug naar de basis en echt genieten van het plezier van eenvoudige dingen. Dat zijn het soort vakanties dat mensen zullen koesteren en zich zullen herinneren.

Nutchel wil zich uitbreiden naar de Europese markt en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe partners die een mooi stuk land bezitten of huren in Frankrijk, België, Luxemburg en Nederland, en die zich willen diversifiëren in duurzaam toerisme.

Als je geïnteresseerd bent in het lanceren van een nieuwe toeristische activiteit, die een aanvulling is op een huidige activiteit of een nieuwe activiteit, stuur ons dan een e-mail om onze brochure te ontvangen waarin alle opties worden uitgelegd om een Nutchel-partner te worden.

Contacteer ons nu!
Samen genieten van de simpele dingen
Tree Trunk cosy cabin