Schenk een moment om tot rust te komen en energie op te laden


In deze speciale tijden is een ontsnapping naar de natuur zeker een van de meest noodzakelijke geschenken.

Een verblijf bij Nutchel biedt de perfecte dosis mindfulness en wat tijd om te onthaasten terwijl je geniet van een mooie uitzicht van onze Cosy Cabins.

Bied uw dierbaren wat tijd om te ontspannen, weer in contact te komen met de natuur en laat hen het ultieme back 2 basisavontuur beleven.


Image
Image

Hoe koop ik een cadeaubon?

Gelieve per mail contact op te nemen met onze klantendienst en geef de benodigde informatie door, zoals uw volledige naam, de naam van de begunstigde en het bedrag dat u wilt schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 100 € en in stappen van + 50 €. 
De betaling van de bon gebeurt via een bankoverschrijving en deze wordt naar je doorgestuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen.

Hoe kan de cadeaubon ingewisseld worden ?

De Nutchel cadeaubonnen zijn geldig voor ons forest camp Les Ardennes, voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte en voor al onze aanboden. Ze kunnen op www.nutchel.be ingewisseld worden en alleen maar voor één boekingen gebruikt worden. De bon mag aan derde verder gegeven woorden, mag kan niet gesplitst of in cash ingeruild worden.

Hoe ziet de cadeaubon eruit?

Wij hebben voor jullie een leuke voucher aangemaakt die per mail wordt gestuurd. Deze kan je dan uitprinten en zelf origineel verpakken.
Image
Image