Nutchel in a nutshell

Droom jij er ook wel eens van, om even het drukke dagelijkse leven achter je te laten en de connectie met de natuur te hervinden? Lees dan verder!
Nutchel is een nieuwe glamping ervaring die je nergens anders in Europa vindt. In ons Forest Camp Les Ardennes, gelegen in Martelange (België), staan 26 Cosy Cabins; mooie houten huisjes die perfect opgaan met de omliggende natuur. Hierin maak je licht door middel van olielampen en kaarsen, verwarm je de cabin met een houtkachel, en lees je een boek op de bank naast het grote stalen raam van je cabin. De bedoeling is om even 'terug naar de basis' te gaan door de link met de natuur te herontdekken en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zonder echt te moeten compenseren op comfort.

Forest Camp Les Ardennes is de ideale locatie om op avontuur te gaan samen met vrienden en familie. Met veel wandel- en fietspaden in de omgeving, natuurpark "Haute Sûre Forêt D'Anlier" voor de deur en Luxemburg op slechts een paar minuutjes rijden - er is veel te ontdekken!

Klikt dit als muziek ik je oren? Aarzel dan niet en boek nu je verblijf!

Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst

Enjoying the simple things, a lost art
Enjoying the simple things, a lost art
Enjoying the simple things, a lost art
Enjoying the simple things, a lost art
Nutchel Ervaring

De Nutchel filosofie

  • De connectie met de natuur terugvinden en een versnelling lager schakelen, om zo ook even terug tot jezelf te komen.
  • Less is more. Want hoe eenvoudiger iets is, hoe meer het onze creativiteit en fantasie prikkelt.
  • De beste herinneringen ontstaan vaak uit de meest eenvoudige ervaringen.
  • Door de dagelijkse routine achter ons te laten, groeien we terug meer naar elkaar toe. Als familie, maar ook als vrienden en collega’s.
  • Leven in de natuur brengt allerlei avonturen met zich mee, grote en kleine.

Maak een connectie met de natuur

Reconnect to nature
De natuur is een speeltuin voor jong en oud. Het is hier waar de fantasie van een kind tot leven komt en waar herinneringen worden gemaakt. In forest camp Les Ardennes zijn er tal van activiteiten om de natuur opnieuw te ontdekken.
Forest Bathing
Forest Bathing - ook bekend als "shinrin-yoku" in Japan. Het is een therapeutische, mediatieve praktijk met als doel de connectie met de natuur te hervinden, waarbij je de wondere wereld van de natuur in je leven opneemt.

Ontdek onze Cosy Cabins

Nutchel Cabins
Onze cabins zijn als tiny houses midden in de natuur, waar je een korte vakantie kunt doorbrengen samen met je geliefde(n). Ze zien er van buiten misschien klein uit, maar van binnen vind je alles om comfortabel te leven. Geniet van de back-to-basic ervaring, zonder echt in te leveren op comfort. 
Nutchel Cabins
Alle cabins combineren de charme van een houtkachel, olielampen en kaarsen met de vindingrijkheid van een tiny house; alle cabins hebben een volledig uitgeruste keuken, comfortabele bedden, veel knusse plekjes om te ontspannen, een badkamer met een lekkere warme douche en een normaal toilet.

Tijd voor avontuur

Adventure Nutchel
Adventure Nutchel

Ons forest camp Les Ardennes in Martelange is de perfecte locatie om weer in contact te komen met de natuur en meer tijd buitenshuis door te brengen. Met veel wandelpaden, mountainbikeroutes en prachtige meren in de buurt waar je kunt genieten van tijd op het water, is er genoeg te doen voor avontuurzoekers!