Hoe geraak ik er het best?

Route naar Nutchel

Met de auto

Nutchel forest camp Les Ardennes ligt in Martelange, België, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto vanuit België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Duitsland.
Ons exacte adres is: Rue de Radelange 51, 6630, Martelange, België.

Als je in het centrum van Martelange bent, is het slechts een minuut rijden in de richting van Radelange. Je moet op een reistijd van 2 uur rekeken vanuit Brussel (BE), 1 uur vanuit Luik (BE), 1 uur 20 vanaf Metz (FR) 40 minuten vanuit de stad Luxemburg (LU) en ongeveer 2 uur 20 vanuit Eindhoven - zonder verkeer, dat wil zeggen.

Openbaar vervoer

Ons forest camp Les Ardennes ligt midden in de natuur, dat beperkte toegankelijk is met het openbaar vervoer. Martelange wordt bediend door 4 buslijnen vanuit Luxemburg, nummers 530, 590, 805 en 819.

Neem contact op

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail via info@nutchel.be!

Praktische informatie

Aankomst

Inchecken is mogelijk tussen 15:00 en 19:00 uur, en tussen deze tijden zal ons team je verwelkomen bij Les Ardennes! Mocht je onverhoopt vertraagd zijn, dan vragen we je vriendelijk ons op te hoogte te stellen door even te bellen op nummer +352 691 261 140.
Als je niet tussen de standaard check-in tijden aan kunt komen, dan is er de mogelijkheid om een Late Check-in optie te boeken voor €40. Deze optie geeft je de mogelijkheid om later in de avond aan te komen, tussen 20:00 en 22:00 uur, en als onderdeel van deze service zullen we je cabin gezellig maken; we zullen de houtkachel aanmaken en enkele olielampen aansteken zodat je direct kunt genieten! Zorg er wel voor dat je incheckt voor 22:00 uur, want na die tijd is het niet meer mogelijk om in te checken. Om deze Late Check-in optie te boeken, selecteer de optie tijdens het maken van je reservering. 
We raden je echter aan om tussen de normale check-in tijden te arriveren, zodat je genoeg tijd hebt om je te settelen in je cabin, het houtvuur zelf aan te steken, en vooral de mooie zonsondergang te aanschouwen!

Parkeren en toegang tot je cabin

Zodra je aankomt zal je een grote parkeerplaats zien. We vragen je de auto daar ook achter te laten en niet verder het terrein op te rijden, om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te verstoren.

Vertrek

De dagen zullen sneller voorbij gaan dan je denkt. Je zal al terug op weg naar huis zijn, voor je eigenlijk weg wilde. Uitchecken kan tot 10:30 uur op de dag van vertrek. Het is mogelijk om een dagje eerder uit te checken (op bijvoorbeeld zondag als je een weekend bij ons verblijft), maar zal geen invloed hebben op de prijs van je reservering. Je kan dan de sleutel van je cabin houden zodat je zelf kan bepalen wanneer je naar huis gaat, en wanneer je vertrekt kan je simpelweg de sleutel in de brievenbus bij de receptie doen. Een eventuele openstaande rekening kan die dag tussen 9:00 en 10:30 worden betaald. Als de checkout veel later gebeurt dan 10:30 uur, kan er €60 extra aangerekend worden.

Schoonmaak van je cabin

We rekenen je geen extra kosten aan voor het schoonmaken. Maar we vragen je wel om je Cosy Cabin in dezelfde staat achter te laten als dat je hem gekregen hebt. Hiervoor vind je gedetailleerde richtlijnen in je reisfolder. Als we vinden dat je cabin niet in dezelfde staat is achtergelaten, dan hebben wij het recht om extra kosten in rekening te brengen.

 

Huisdieren

Je mag je huisdier zeker meenemen naar je Cosy Cabin, maar we rekenen hier wel een kleine toeslag voor aan, te betalen bij het reserveren (€20 per dag). Let wel goed op je huisdier tijdens je verblijf, omdat er heel wat andere dieren op het domein leven. Als jouw huisdier overlast veroorzaakt, behouden wij het recht voor om je te vragen je huisdier naar een plaatselijke dierenopvang te brengen. Maximum 1 huisdier per Cosy Cabin. Let op: niet in alle cabins zijn huisdieren toegestaan, alleen in de Classic cabins zijn huisdieren toegestaan.

 

Pack your bag

Bereid je voor op je verblijf bij Les Ardennes!

Er zijn een paar dingen die wij je adviseren mee te nemen wanneer je het Nutchel forest camp Les Ardennes bezoekt, klik hier voor onze tips!