De Warre
De Warre
Kids
De Warre
Kids
De Warre
De Warre
De Warre
Arrow
Arrow
Slider

Domein Het Warredal

Het Warredal is een 24-hectare groot natuurdomein rond de paardenstallen van de familie Schelfhout, op een steenworp gelegen van Maaseik. In het dal bevindt zich een zwemvijver (met strandje en beach bar!), de paardenstallen, ponies en andere dieren zoals geitjes en mini-koetjes. Vanuit het dal lopen er verschillende paden naar een hoger gelegen deel van het domein, waar de Cosy Cabins in een prachtig bos verborgen zijn. Het Warredal is een echt pareltje, en er is van alles te doen!
Image

Paarden en pony’s

Paarden, pony’s en ezels De Warre
Paarden, pony’s en ezels De Warre
Paarden en pony’s Het Warredal
Paarden, pony’s en ezels De Warre
In het hartje van Het Warredal ligt het trainingscentrum van de paarden. Zijn je kinderen geïnteresseerd in het rijden of voeren van de pony’s op het domein? Het kan allemaal!

Terug één worden met de natuur

Terug één worden met de natuur De Warre
Terug één worden met de natuur De Warre
Terug één worden met de natuur De Warre
Terug één worden met de natuur De Warre
Het Warredal is de ideale plaats om een paar dagen een versnelling lager te schakelen en terug in contact te komen met de echte, pure natuur. Dat is niet alleen belangrijk voor de drukbezette volwassenen onder ons, maar ook voor de kinderen. Ook zij geraken de laatste decennia steeds meer vervreemd van de natuur. Wist je bijvoorbeeld dat de boslucht anders ruikt in de winter dan in de zomer? En dat er ook een verschil is tussen ‘s ochtends en ‘s namiddags? Tijd om je zintuigen nog eens volledig onder te dompelen in de natuur!

Hoogteparcours

Hoogteparcours De Warre
Nutchel gasten ontvangen 20% korting op het Avonturenpark!
Hoogteparcours De Warre
Hou je van een beetje extra avontuur? Wij ook! Daarom hebben we een groot hoogteparcours aanwezig, waarop je - uiteraard goed beveiligd - tussen de bomen kan klimmen. En daarnaast is er ook een kabelbaan, met een panoramisch zicht over het domein. Let wel op dat vooraf reserveren noodzakelijk is, het parcours zal alleen worden geopend wanneer er minimaal 8 personen hebben geboekt. Ben je met minder dan 8 personen? Dan ben je uiteraard van harte welkom om bij een andere groep aan te sluiten! Het avonturenpark is gesloten tussen november en half-maart.

Ontspan in een sauna

Sauna
Sauna
Wil je wat wellness toevoegen aan je verblijf? Aan de rand van het bos naast de vijver is er een kleine wellness van domein Het Warredal, waar je onder andere een sauna vindt en die je privé kan huren voor enkele uren.

Voor meer informatie en reserveringen kan je domein Het Warredal contacteren via info@warredal.be of op +32 (0)89 85 23 16.
Image

Barbecue huisje

barbecue huisje
barbecue huisje


Gezellig, warm en overdekt, dit barbecue huisje van domein Het Warredal is ideaal voor een barbecue avond met vrienden of familie!

Voor meer informatie en reserveringen van dit barbecue huisje, contacteer domein Het Warredal via info@warredal.be of op +32 (0)89 85 23 16.
Reserveren Slow Cabin Nutchel

Reserveer je Cosy Cabin

In Het Warredal verblijf je in de Cosy Cabins: 29 charmante, gezellige tiny houses, midden in de natuur. Bescheiden stulpjes, met binnenin toch alles om comfortabel te kunnen leven.