Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Arrow
Arrow
Slider

Ontdek ons forest camp Les Ardennes

Forest Camp Les Ardennes ligt in de buurt van Martelange in een prachtige, weelderige en groene omgeving in het hart van de Ardennen, langs de meanderende rivier de Sûre. Op ons forest camp van 7 hectare groot vind je 26 Cosy Cabins midden in de natuur. Onze tiny houses staan ​​verspreid over het domein, maar toch in de buurt van elkaar. Zodra je de brug over de rivier de Sûre oversteekt en je een tiental meters door rijdt, zal je de Chalet/Tipi vinden, onze gemeenschappelijke ruimte, waar ons team je zal verwelkomen.

De schilderachtige glooiende heuvels van dit deel van België zijn de perfecte plek om weer in contact te komen met de natuur en op een micro-avontuur te gaan samen met vrienden en familie.
Met Luxemburg erg dichtbij gelegen, nieuwe activiteiten in het forest camp, en prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving ... er is genoeg te doen voor jong en oud!
Image

De Chalet - een plek om samen te komen

Cosy Chalet
The Lodge
The Lodge
Horses, ponies and donkeys
De Chalet is onze gezamenlijke ontmoetingsruimte, waar je bij aankomst incheckt, iets kunt kopen in de honesty shop, waar je binnen kunt ontspannen, of tijd kunt doorbrengen met mede Nutchies rond het kampvuur buiten.

Gelieve er mee rekening te houden dat op dit moment het Chalet omwille van de Covid-19 pandemie alleen maar toegankelijk is tijdens check-in en check-out.

Activiteiten

Activities
Activities
The Lodge
Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je vakantie de connectie met de natuur en met elkaar weer terug kunt te vinden.

Van avontuurlijk mountainbiken, rustige wandelingen in de natuur, yogalessen in de ochtend en verhalen vertellen rond het kampvuur in de avond - klik hier om meer te ontdekken!

Plattegrond Forest Camp Les Ardennes

Map Forest Camp Les Ardennes


De cabins bevinden zich in verschillende delen op het domein.

Sommige cabins zijn meer omgeven met bomen, en zorgen daarmee voor verkoeling in de zomer en bieden bescherming tegen de elementen in de winter. Andere cabins bevinden zich in een meer open ruimte, waardoor er meer licht in de cabins komt en je een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels hebt.

Het licht is zacht en het enige wat je hoort is het getjilp van de vogels, het geritsel van de bladeren en de nabijgelegen rivier de Sûre.
Book your Cosy Cabin

Boek nu je Cosy Cabin

Boek een korte vakantie samen met de mensen die je lief hebt in forest camp Les Ardennes: 26 charmante tiny houses die hoewel ze klein zijn, nog steeds alles hebben wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.