Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Nutchel
Arrow
Arrow
Slider

Ontdek ons forest camp Les Ardennes

Ons nieuwe forest camp Les Ardennes ligt in de buurt van Martelange in een prachtige, weelderige en groene omgeving in het hart van de Ardennen, langs de meanderende rivier de Sûre. Op ons forest camp van 7 hectare groot vind je 26 Cosy Cabins midden in de natuur. Zodra je de brug over de rivier de Sûre oversteekt en je een tiental meters door rijdt, zal je de Chalet vinden, onze gemeenschappelijke ruimte, waar ons team je zal verwelkomen.

De schilderachtige glooiende heuvels van dit deel van België zijn de perfecte plek om weer in contact te komen met de natuur en op een micro-avontuur te gaan samen met vrienden en familie.
Met Luxemburg erg dichtbij gelegen, nieuwe activiteiten in het forest camp, onze revitaliserende sauna en prachtige wandel- en fietspaden in de omgeving ... er is genoeg te doen voor jong en oud!
Image

De Chalet - een plek om samen te komen

The Lodge
The Lodge
The Lodge
Horses, ponies and donkeys


De Chalet is onze ontmoetingsruimte, waar je bij aankomst incheckt, waar je een kop warme chocolademelk kunt kopen, waar je binnen kunt ontspannen op de bank bij de open haard, of tijd kunt doorbrengen met mede Nutchies rond het kampvuur buiten.

Wellness


Wil je je echt ontspannen? Dan hebben we goed nieuws voor je! We hebben onze eigen houten sauna ontworpen, compleet in Nutchel-stijl met grote ramen met uitzicht op het bos. Binnen is er ruimte om je te verkleden en je kleding op te hangen. Om af te koelen gebruik dan de plons douche buiten de sauna. Je komt er helemaal zen uit!

Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen!
Sauna
The Lodge

Activiteiten

Activities
Activities
The Lodge
Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je vakantie de connectie met de natuur en met elkaar weer terug kunt te vinden.

Van avontuurlijk mountainbiken, rustige wandelingen in de natuur, yogalessen in de ochtend en verhalen vertellen rond het kampvuur in de avond - klik hier om meer te ontdekken!
Book your Slow cabin

Boek nu je Cosy Cabin

Boek een korte vakantie samen met de mensen die je lief hebt in ons nieuwe forest camp Les Ardennes: 26 charmante tiny houses midden in de natuur. Hoewel ze klein zijn, hebben ze nog steeds alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.