In de buurt

Ons prachtige forest camp Les Ardennes ligt in het midden van de Belgische Ardennen in de buurt van de stad Martelange, langs de meanderende rivier de Sûre. Het charmante stadje Bastogne - bekend om zijn oorlogsgeschiedenis - ligt op ongeveer 15 minuten rijden van Les Ardennes. Grotere steden zoals Aarlen, de stad Luxemburg en Neufchâteau zijn ook gemakkelijk bereikbaar met de auto. Voor degenen die dichter bij het domein willen blijven: er zijn veel fiets- en wandelroutes en watersportfaciliteiten in de buurt.

Les Ardennes is omgeven door glooiende groene heuvels en bossen in zowel België als Luxemburg. Lac de la Haut Sûre (LU) is een groot kunstmatig meer waar je mooie picknickplaatsen langs het water kunt vinden en waar je veel watersportactiviteiten kunt doen, zoals kajakken, stand-up paddelen en zelfs duiken!

En er zijn veel andere activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving te vinden, allemaal bereikbaar met de auto, per fiets of te voet. Aarzel niet om ons team in de Chalet om meer informatie en aanbevelingen te vragen!

 

Een aantal interessante links: