Activiteiten

Cosy Tipi
Conviviality
Ons forest camp Les Ardennes bruist van de activiteiten. Van wandelen in de omgeving tot vertelavonden rond het kampvuur en ontspannen in een hot tub - we zijn er vrij zeker van dat er iets te doen is dat je leuk zult vinden!
In de Chalet/Tipi kan je gezellig rond de open haard zitten, waar je ook wat interessant leesmateriaal kunt vinden en kunt genieten van een warme chocolademelk.

Kom samen

Nutchel camp fire
Kom naar de Chalet/Tipi, waar je gezellige avonden bij de open haard kunt doorbrengen met vrienden, familie en andere Nutchies, en waar je buiten bij het kampvuur marshmallows kunt roosteren en heerlijke smores kunt maken!
Hiking in the area
Breng quality time door in de natuur met de mensen die je liefhebt, en maak niet alleen die connectie met de natuur, maar ook met elkaar.

Mountainbiken en wandelen

Enjoying the simple things, together
De glooiende heuvels van de Belgische Ardennen zijn perfect om in contact te komen met de natuur tijdens mooie wandelingen in de omgeving.
Mountainbiken
De Ardennen zijn perfect voor avonturiers die willen mountainbiken. Wist je dat je direct vanuit ons forest camp een mountainbikeroute kunt beginnen? Je hoeft dus geen auto te pakken en ergens heen te rijden!

Leren en ontdekken

Enjoying the simple things, together
In de Chalet/Tipi hebben we veel spelletjes, boeken en indoor activiteiten voor kinderen waar ze kunnen leren over de wonderen van de natuur.
Enjoying the simple things, together
De natuur is een speeltuin voor jong en oud. In ons forest camp Les Ardennes zijn er tal van activiteiten om de natuur opnieuw te ontdekken.

Hot tubs

Cabin with hot tub
Verwen jezelf en je dierbaren en boek een cabin met een hot tub! Onze Tree Trunk cabins hebben allemaal een hot tub en er kunnen tot 6 personen in slapen.
Nutchel Sweet Cabin
Wist je dat wij ook enkele Sweet cabins hebben met hot tub? Ideaal voor een romantisch weekendje weg met z'n tweeën.