Activiteiten

Domain Les Ardennes
Conviviality
Ons forest camp Les Ardennes in Martelange bruist van de activiteiten. Van wandelen in de omgeving tot interessante musea niet ver van het camp - we zijn er vrij zeker van dat er iets te doen is dat je leuk zult vinden! Bekijk onze activiteitengids zodat je voorbereid bent op je Nutchel verblijf in de Ardennen.

Kom samen

Nutchel camp fire
Kom naar de Chalet, waar je gezellige avonden bij de open haard kunt doorbrengen met vrienden, familie en andere Nutchies, en waar je buiten bij het kampvuur heerlijke smores kunt maken!
Hiking in the area
Breng quality time door in de natuur met de mensen die je liefhebt, en maak niet alleen die connectie met de natuur, maar ook met elkaar.

Mountainbiken en wandelen

Enjoying the simple things, together
De glooiende heuvels van de Belgische Ardennen zijn perfect om in contact te komen met de natuur tijdens mooie wandelingen in de omgeving.
Mountainbiken

Ons forest camp is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. De regio is de perfecte bestemming voor fietsliefhebbers en biedt een groot netwerk van fietspaden in ongerepte natuur.

Leren en ontdekken

Enjoying the simple things, together
In de Chalet hebben we veel spelletjes, boeken en indoor activiteiten voor kinderen waar ze kunnen leren over de wonderen van de natuur.
Enjoying the simple things, together
De natuur is een speeltuin voor jong en oud. In ons forest camp Les Ardennes zijn er tal van activiteiten om de natuur opnieuw te ontdekken.

Hot tubs

Tree Trunk hot tub
Verwen jezelf en je dierbaren en boek een cabin met een hot tub! Onze Tree Trunk cabins hebben allemaal een hot tub en er kunnen tot 6 personen in slapen.
Nutchel Sweet Cabin
Wist je dat wij ook enkele Sweet cabins hebben met hot tub? Ideaal voor een romantisch weekendje weg met z'n tweeën.