Activiteiten

Cosy Tipi
Conviviality
Ons nieuwe forest camp Les Ardennes bruist van de activiteiten. Van wandelen in de omgeving tot kajakken op een nabijgelegen meer, en van vertelavonden rond het kampvuur tot ontspannen in onze sauna - we zijn er vrij zeker van dat er iets te doen is dat je leuk zult vinden!
In de Chalet kan je gezellig rond de open haard zitten, waar je ook wat interessant leesmateriaal kunt vinden en kunt genieten van een warme chocolademelk.

Kom samen

Nutchel camp fire
Kom naar de Chalet, waar je gezellige avonden bij de open haard kunt doorbrengen met vrienden, familie en andere Nutchies, en waar je buiten bij het kampvuur marshmallows kunt roosteren en heerlijke smores kunt maken!
Hiking in the area
Breng quality time door in de natuur met de mensen die je liefhebt, en maak niet alleen die connectie met de natuur, maar ook met elkaar.

Mountainbiken, wandelen en kajakken

Enjoying the simple things, together
De glooiende heuvels van de Belgische Ardennen zijn perfect voor avontuur zoekers die willen mountainbiken en prachtige wandelingen in de natuur willen maken.
Kayak in Luxembourg
Lac de la Haute Sûre is een prachtig meer op slechts 20 minuten rijden, waar je kunt genieten van een picknick langs het meer, waar je kan kanoën, kajakken en zelfs kunt duiken!

Leren en ontdekken

Enjoying the simple things, together
In de Chalet hebben we veel spelletjes, boeken en indoor activiteiten voor kinderen waar ze kunnen leren over de wonderen van de natuur.
Enjoying the simple things, together
De natuur is een speeltuin voor jong en oud. In ons nieuwe forest camp Les Ardennes zijn er tal van activiteiten om de natuur opnieuw te ontdekken.

Hot tubs en een sauna

Cabin with hot tub
Verwen uzelf en uw dierbaren en boek een cabin met een hot tub! We hebben Sweet en Tree Trunk cabins beschikbaar met hot tubs.
Nutchel sauna
Maak je hoofd leeg in onze sauna met grote ramen inclusief prachtig uitzicht op het bos. Gebruik de dompelemmer douche om af te koelen en je zult je helemaal zen voelen!