De Nutchel-kampregels - dit is wat je moet weten

Hier zijn enkele richtlijnen voor wat wij je adviseren tijdens je verblijf bij Nutchel in ons nieuwe forest camp Les Ardennes!
Licht

Licht en warmte

Er is heel weinig kunstlicht op het domein, wat een zeer bewuste keuze is zodat wij het ecosysteem zo min mogelijk verstoren. In de cabins wordt licht gecreëerd met olielampen en kaarsen, oh zo gezellig! In de cabin vind je instructies voor het aanmaken van de olielampen. Om 's nachts rond te lopen is het beste om een zaklamp of de LED-lamp te gebruiken die je in je cabins vindt.
Onze Cosy Cabins worden verwarmd met een houtkachel, wat betekent dat je je innerlijke Neanderthaler zal moeten vinden en wat hout moet gaan halen! Grapje, we hebben het al voor je opgehaald en in het houthok voor je klaargelegd. Wanneer je in de cabin aankomt, zal er al wat hout aanwezig zijn om je op weg te helpen, en als dit opraakt kan je meer hout in het houthok vinden. Instructies voor het starten van de houtkachel zal je in de cabin vinden.
de stilte

Ssssshhhhht

Een van de grootste troeven van ons forest camp is de rustige sfeer. Respecteer deze rust, zodat iedereen (inclusief de dieren!) ten volle kunnen genieten van de magie van de locatie. Het zou jammer zijn om de zingende vogels weg te jagen;) We vragen je ook vriendelijk om na 22.30 uur extra stil te zijn, zodat zowel je menselijke als dierlijke buren rustig kunnen slapen.
Auto’s

Auto’s

Om de omliggende natuur en de dieren te respecteren, vragen wij om je auto op de parkeerplaats bij het Cosy Chalet te parkeren. Tijdens je verblijf kan je gerust te voet lopen of met de fiets door het rijden, de afstanden zijn namelijk niet zo ver.
Nutchel Lodge

Cosy Chalet

Bij de parking vindt je ons Cosy Chalet: een centrale ontmoetingsplaats met gezellige zitplaatsen. Er is een klein honesty shop waar je enkele lokale producten kunt vinden om te kopen.

We hebben ook een kleine bibliotheek met interessant leesmateriaal, en er is een speelplaats voor kinderen waar ze creatief kunnen zijn! Je vindt er ook bordspellen, stripboeken, kleurpotlode en een aantal buitenspellen.

Gelieve er mee rekening te houden dat op dit moment het Chalet omwille van de Covid-19 pandemie alleen maar toegankelijk is tijdens check-in en check-out.