Nutchel Les Ardennes - Blog

Koken midden in het bos: Pasta met champignons en pompoen

Wees je eigen chefkok! Logeren in een hut in het bos betekent niet dat je niet lekker kan eten. Helcuisine heeft voor ons een heerlijk recept opgesteld in de kleuren en geuren van herfst, gemakkelijk om na te doen tijdens je verblijf bij Nutchel. Eet smakelijk!

Glamping trip met Nutchel

Wat mee te nemen voor je glamping trip met Nutchel

Het is bijna zo ver! Je trip naar ons forest camp in de Belgische Ardennen. Het wordt vast heel leuk, maar wat moet je eigenlijk meenemen voor een glamping verblijf bij Nutchel? 

Ons nieuwe logo!

Wij hebben een nieuw logo!

Heb je het al gezien? Wij hebben een nieuw logo! Ontdek meer over ons nieuwe logo concept hier.

Hoe je optimaal kan genieten van je wintervakantie bij Nutchel

"De winter is de tijd voor comfort, voor lekker eten en warmte, voor de aanraking van een vriendelijke hand en voor een gesprek bij het vuur: het is tijd voor thuis." ~ Edith Sitwell

Wees creatief en win een weekendje weg!

Wees creatief!

Tijdens deze Covid-19-lockdown dachten we dat je misschien een moment nodig had om je geest leeg te maken en creatief te worden.

Wat is Forest Bathing en Hoe Werkt Het?

Tips om de Connectie Met De Natuur en Jezelf te Hervinden

Forest Bathing is de eeuwenoude praktijk om de connectie met de natuur te hervinden en het loskoppelen van afleidingen van het dagelijkse leven.

Een gids om bewust te blijven

Een gids om bewust te blijven tijdens je verblijf bij Nutchel

“Het wonder is niet om over water te lopen. Het wonder is om op de groene aarde te lopen, diep in het huidige moment te wonen en je echt levend te voelen.” ~ Thich Nhat Hanh

De Beste Plekken om te Bezoeken Vlakbij Nutchel Les Ardennes

De Beste Plekken om te Bezoeken Gedurende Je Verblijf bij Nutchel

Forest camp Les Ardennes ligt in het hart van de prachtige Belgische Ardennen. Ontdek de beste plekken om te bezoeken tijdens je verblijf bij Nutchel.