Nutchel

Welkom bij Nutchel, een forest camp midden in de natuur.

Nutchel

Breng quality time door met vrienden en familie

Nutchel

Boek je wintervakantie nu, en ervaar de magie in ons Forest Camp

Nutchel

Even een versnelling lager schakelen en plezier vinden in de simpele dingen

Nutchel

Ontdek onze nieuwe Water Cabins die een prachtig uitzicht bieden over Het Warredal

Arrow
Arrow
Slider
21-02-2019
22-02-2019
Nutchel
Nature

Nutchel - een nieuw glamping concept!


Ontdek Nutchel's nieuwe glamping concept, gelegen in een Forest Camp op domein Het Warredal, vlakbij Maaseik (België). Verblijf in een Cosy Cabin die perfect opgaat met de omliggende natuur, zonder te moeten compenseren op comfort. Ga terug naar de basis en herontdek het plezier van eenvoudige dingen; maak licht door middel van olielampen en kaarsen, en verwarm je cabin met een houtkachel. Nutchel op domein Het Warredal is de ideale plek om het drukke dagelijkse leven te ontsnappen, de connectie met de natuur te hervinden en quality time samen met vrienden en familie door te brengen.

Klik hier om meer te weten te komen

Vakantie in de winter

Winter vakantie

Ervaar de magie van de winter in het forest camp. Boek nu je cosy cabin en geniet samen met je familie en vrienden van een heerlijke vakantie in de winter!

Ontdek onze Cosy Cabins

Cosy Cabins

De Cosy Cabins zijn net als tiny houses; gezellige stulpjes die helemaal opgaan in de natuur, zonder te moeten compenseren of comfort.

Boek je zomervakantie!

Herontdek de natuur
Het is nooit te vroeg om je zomervakantie in te plannen! Ons Forest Camp gelegen op domein Het Warredal is de perfecte plek om even tot rust te komen. De kalender is open, dus boek nu je verblijf!

Verken domein Het Warredal

Domein De Warre
Pony's of paardrijden, de kippen voeren, ga van de zipline af in het avonturenpark, of ontdek de vele prachtige wandel- en fietsroutes in het gebied... Er is van alles te doen op domein Het Warredal!

Wist je dat …

Hondenliefhebbers
… wij hondenliefhebbers zijn?
Jazeker! Dus neem je liefste viervoeter gerust mee - al vragen we je wel om ze aan de leiband te houden Er zijn wel enkele voorwaarden. Klik hier om meer te lezen.
Trouwen in De Warre
… je kan trouwen in domein Het Warredal?
Klopt! Inclusief ceremonie in het bos, diner op het strand en party in de tipi - en dat allemaal in een romantische setting vol olielampen en kaarsen.
Grote groepen
… grote groepen ook welkom zijn?
Heb je een grote familie? Een groot bedrijf? Of gewoon veel vrienden? Geen probleem, we zetten jullie vlak bij elkaar. Of je kan het domein zelfs volledig privé afhuren. Boek 4 cabins of meer en ontvang 10% korting op de prijs van de cabins!